-->
اكتب ما تود البحت عنه و اضغط Enter
معذرة، فالصفحة التي تبحث عنها في هذه المدونة ليست متوفرة.

الأحد، 17 أبريل 2016

The self-sufficiency rate

The self-sufficiency rate of lentils is much lower and was only 8.8 per
cent of the country’s requirements in 1998 (CAPMAS 2001b: 70). This is
why lentils, another Egyptian staple food, and also once very important for
the poorer population, are today relatively expensive. Chickpeas, fenugreek
(helba) and lupins are today among the traditional foods which are less fre-
quently consumed in Egypt. Chickpeas are usually eaten roasted like nuts,
while fenugreek is mostly consumed in germinated form. Helba seeds are
prepared like tea in case of stomach pain or for lactating mothers, but are
also one of the ingredients of the traditional pastry-like bread called bettau,
which the rural women of Middle Egypt bake to this day. The production
of lentils, chickpeas and lupins is shrinking and stood at about 23,100 tons
in total in 1999 (ibid.: 45f ).

شارك الموضوع عبر :

كاتب الموضوع :

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

بث مباشر

انتظروا البث المباشر للإجابة على تساؤلاتكم

730

بتوقيت مصر

830

بتوقيت مكة المكرمة

مدونة بحث علمي
مدونة بحث عملي تهتم بطرح العديد من البحاث العلمية و المواضيع المهمة و المفيدة التي يحتاجها كل مدون و او مصمم و كل شخص باحث عما يفيده في احتياجاته لتطوير انفسة او البرامج التي يبحث عنها اصحاب مجالات المختصة في جميع التخصصات المختلة هدف الموقع تقديم الخدمات و المساعدات في التطوير و التصميم و كل شئ تقريبا و حظا موفق مدونة بحث عملي
للإتصال بما :Ahmedragab9497@gmail.com
جميع الحقوق محفوظة ل famous egypt

تصميم و تكويد   احمد رجب